Blog

De mooiste belevenissen van Rotterdam

Jaarlijks komen miljoenen toeristen vanuit de hele wereld naar Nederland. De meest populaire stad van ons kleine landje is natuurlijk Amsterdam. Maar er zijn natuurlijk nog veel andere prachtige steden in Nederland waar toeristen prachtige belevenissen kunnen ervaren. En waarom zouden alleen toeristen uit het buitenland onze steden als toeristen kunnen ervaren? In dit artikel bespreken we de leukste dingen om te doen in de op een na meeste bekende stad van Nederland, Rotterdam.

Ss Rotterdam als verblijf

Om maar meteen met de deur het huis in te vallen, wanneer je voor meerdere dagen naar Rotterdam gaat is het natuurlijk belangrijk om een leuk verblijf te hebben. Je kunt natuurlijk een hotel boeken maar als je een echt bijzondere ervaring wilt hebben kun je ervoor kiezen om te verblijven in de ss Rotterdam. Dit klassieke cruiseschip licht in de haven en geen zorgen, hij zal niet plotseling wegvaren als je er verblijft. Het is nu namelijk een luxe hotel waar je een tijd kunt verblijven. Het mooie aan de ss Rotterdam is dat deze een prachtige geschiedenis heeft en een nostalgisch jaren vijftig interieur. Op deze manier maak je van je verblijf in Rotterdam iets bijzonders.

Euromast

Rotterdam heeft natuurlijk een prachtige toren die dienstdoet als uitzichtpunt. Deze toren heet de Euromast. Maar voor de echte avonturier en adrenaline junkie heeft deze toren nog veel meer aan te bieden. Je kunt namelijk van de Euromast afspringen. Er zijn twee fantastisch avontuurlijke manieren om dit te doen. Je kunt van de toren af abseilen en daarnaast is er ook een tokkelbaan waar je dus van de Euromast kunt afspringen en naar beneden glijden. Dit is een fantastisch spannende ervaring die je zelf kunt doen of aan iemand cadeau kunt geven.

Tweede wereldoorlog museum

Er is in Rotterdam een prachtig museum over de Tweede Wereldoorlog. Logischerwijs focust dit museum zich voornamelijk over de rol van Rotterdam in de tweede wereldoorlog. Onder andere natuurlijk het bombardement dat de stad platlegde voordat de Duitsers hun invasie begonnen. Je kunt een mooie tour boeken waar je langs vele historische punten gaat in Rotterdam.

Dierentuin

Amsterdam heeft met Artis misschien een hele mooie dierentuin in het midden van de stad maar Rotterdam heeft ook een prachtige dierentuin die zeker een bezoekje waard heeft. Een dierentuin is natuurlijk altijd leuk als je van dieren houdt en het is ook een hele goede optie wanneer je een romantische date wilt doen.

Laat een antwoord achter