Blog

De perfecte schoenen onder jouw vakantie outfit.

Vrouwen komen altijd om in outfits en bijpassende schoenen wanneer ze op vakantie gaan. Hoe het allemaal in de koffer past, dat blijft een mysterie en een vraag. Want zelf kunnen ze er ook lastig antwoord op geven. Maar de mannen blijven soms een beetje achter ren nemen met een paar schoenen genoeg. Dat hoeft helemaal niet. Ook jullie kunnen meerdere paren schoenen meenemen op vakantie om jouw outfit helemaal af te maken. Wie weet moet jij dan toch nog even een nieuw paar aanschaffen om mee te nemen.

Nieuwe schoenen voor jouw outfits.

Het is altijd leuk om een gehele nieuwe outfit aan te hebben, inclusief de schoenen natuurlijk. Want ja, dat maakt de outfit toch wel af.  Dus het wordt tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen. Nou kan je gaan voor hele sportieve sneakers van Nike of Adidas. Maar voor de heren heb je ook merken, zoals Nubikk schoenen, waarbij de schoenen overal onder kunnen. Dus wanneer je wat netter gekleed bent, kunnen deze schoenen ook prima onder jouw outfit. Wanneer je dan liever geen meerderen paren schoenen mee wilt nemen, dan kan je deze schoenen gemakkelijk onder elke outfit aan doen en er nog steeds tip top uit zien. 

Een paar slippers erbij kan geen kwaad.

Nou is het natuurlijk ook belangrijk om slipper in te pakken. Altijd handig voor wanneer je naar het zwembad gaat of een dagje naar het strand. Dan zijn slippers een stuk handiger dan een paar dichte schoenen. We weten allemaal, dat dat niet zo handig is wanneer je naar het strand gaat. Het zwembad kan misschien nog wel, maar slippers zijn toch wel heel handig. Vooral wanneer je snel ergens heen wilt lopen. Zoals bijvoorbeeld naar de wc, iets van de kamer halen of snel een ijsje scoren. Dan zijn slippers zo aangetrokken en hoef je ook niet moeilijk te doen met dichte schoenen.

Kijk vooral naar welke kleding je allemaal mee wilt nemen op vakantie. Schoenen passen vaak onder heel veel outfits, maar het zou zonde zijn wanneer je kleding mee hebt genomen die niet bij de schoenen passen, of andersom. Maar geen paniek, en vooral geen zorgen. Gelukkig past het allemaal bij elkaar en kan jij onbezorgd op vakantie gaan en altijd de show stelen met jouw outfit. Dan is het nu tijd om de outfits uit te zoeken, klaar te leggen en in te pakken om daarna lekker te genieten van jouw vakantie. En stiekem loop je het meest rond in je zwembroek, want ja dat is het fijnst toch?

Laat een antwoord achter