herenondergoed
Blog

Een cadeau hoeft niet altijd origineel te zijn!

Eens per jaar is het weer zo’n feest, op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriend, je vader of een ander mannelijk persoon. Voor vrouwen kunnen we meestal wel een leuk of origineel cadeau bedenken maar voor die mannen… Vaak weten ze ook nog geen eens wat ze willen en zeggen ze doe maar wat. Het is ons keer op keer gelukt maar dit jaar is de inspiratie toch even op om een origineel cadeau te bedenken. En dat geeft niet! Soms is een functioneel cadeau ook prima. Volgens mij maakt het mannen toch niet zoveel uit wat ze krijgen. In dit blog dat ook een aantal functionele cadeau ideeën waarmee je altijd goed zit!

Herenondergoed

Vrouwen die ondergoed voor hun verjaardag krijgen, dat is misschien een beetje raar. Maar ondergoed als cadeau aan een man geven kan prima. En waarom zou je het niet doen? Iedereen draagt ondergoed en waarschijnlijk zijn er vast wel een paar boxers die een enkeltje prullenbak kunnen gebruiken. Verdiep je eens in het verschillende soort herenondergoed en kijk wel ondergoed geschikt is als cadeau. Misschien lijkt het op het eerste oog niet zo maar boxers verschillen onderling nog best van elkaar. Zo heb je bijvoorbeeld boxers van katoen maar ook van andere soorten materialen. Elk materiaal heeft zo’n zijn eigen voordeel. Zorg er in ieder geval voor dat je niet zomaar een boxer koopt maar verdiept je er echt een beetje in. Wie weet scoor jij dan wel die ene boxer die zijn nieuwe favoriet wordt.

Een cadeaukaart

Het blijft altijd lastig om er helemaal 100% zeker van te zijn of het cadeau wat je hebt geschikt ook wel hét cadeau is. Bespaar jezelf die stress en koop gewoon een cadeaukaart. Het voelt misschien een beetje afgezaagd maar zeg nou zelf, jij vind een cadeaukaart toch ook prima? Degene die de cadeaukaart heeft ontvangen kan namelijk zelf, in zekere zin, bepalen waar hij het aan uit geeft. Misschien was die wel al een tijd aan het sparen voor een spel en komt die cadeaukaart van die ene gamewinkel dus best prima van pas. Of is zijn lievelingsluchtje op en is een cadeaukaart van een parfumerie meer dan welkom. Een cadeaukaart is meestal een jaar geldig, vergaat niet en is dus ook een prima cadeau om te geven.

Heb jij nog meer ideeën of suggesties voor een functioneel cadeau? Laat het ons weten in een comment, we zijn namelijk razend benieuwd!

Laat een antwoord achter