multivitamine
Blog

Het grootste geheim van een healthy lifestyle

Ondanks dat de echte gekte rondom de fitboys en de fitgirls wel een beetje is afgezwakt zijn er nog menig die zich dagelijks in de sportschool begeven om er net zo slank en afgetraind uit te kunnen zien. De fitboys en de fitgirls die we op social media voorbij zien komen beloven ons, binnen no-time, strakke en afgetrainde lijfjes als wij het net zo aanpakken als zij dat doen. We zien natuurlijk wel alleen de mooie foto’s voorbijkomen maar toch, deze zijn al jaloers makend. Maar wat is nou het echte geheim van het “perfecte” lichaam of bestaat er eigenlijk geen geheim? Je leest het hier!

Geen geheim voor een slank en afgetraind lichaam

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen, er bestaat geen echt “geheim” voor een slank en afgetraind lichaam binnen een hele korte periode . De mensen die binnen 6 weken 10 kilo kwijt zijn en van een buikje naar een sixpack zijn gegaan, hebben zichzelf waarschijnlijk uitgehongerd en 7 dagen per week in de sportschool gestaan. Zoiets is voor een normaal mens niet realistisch en dat is ook helemaal niet erg. Die mensen die zichzelf 6 weken hebben uitgehongerd en 7 dagen in de week in de sportschool hebben gestaan, hebben dit waarschijnlijk met een redelijke dosis tegenzin gedaan. Na deze 6 weken zijn ze der helemaal klaar mee en vallen weer terug in hun patroon. Het resultaat? Alles wat ze eten komt er weer twee keer zo hard aan, ook wel bekend als het jojo-effect. Leuk voor even maar na een korte periode zijn ze weer terug bij af.

Verander je lifestyle

Misschien heb je het wel al eens voorbij horen komen maar om tot een afgetraind en slank lichaam te komen moet je, je hele lifestyle omgooien. Het sporten moet niet iets verplichts zijn en gezond eten moet vooral lekker zijn en leuk worden. Als jij deze verandering in je leven kan maken dan pas komt je tot dat ene gewenste resultaat, wat je ook voor een veel langere periode zult behouden. Natuurlijk, je moet sporten maar de juiste voeding en rust zijn tevens net zo belangrijk. Daarnaast kan je lichaam niet zonder vitamines en mineralen en kan het best zijn dat je bijvoorbeeld supplementen zoals multivitamine en eiwitten tot je moet nemen. Op die manier zorg je ervoor dat je lichaam volledig in balans is en alleen met die balans zorg jij voor de beste versie van jezelf waar je een hele lange periode van kan gaan genieten. Want dat is toch veel beter dan jezelf uit te hongeren en je in onmogelijke bochten te wringen om ervoor te zorgen dat je 7 dagen in de week in de sportschool staat?

 

 

Laat een antwoord achter