Blog

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van Nord VPN?

Je hebt er vast wel een keer van gehoord, van een VPN verbinding, en dan in het algemeen een Nord VPN. Heb je er nog niet van gehoord? Dan helpen wij je alsnog een handje. Want wij gaan wat voordelen van een VPN verbinding op een rijtje zetten. En laten we even eerlijk zijn. Er zitten behoorlijk wat leuke voordelen aan een VPN verbinding. Misschien wel net dat ene voordeel dat jou over de streep zet om het aan te schaffen. Ten eerste, wat we niet uitgebreid als voordeel gaan behandelen maar wel een voordeel is; het is gelijk een stukje veiliger online surfen wanneer je gebruik maakt van een VPN verbinding. Maar nu terug komen op de andere voordelen die je krijgt wanneer je gebruik maakt van een VPN verbinding.

Voordeel nummero uno!

We kijken allemaal Netflix en we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Want je hebt opeens al jouw series en films, vooral jouw favorieten series en films, gemakkelijk bij de hand. Maar door jouw IP adres krijg je alleen content die beschikbaar is in Nederland. En ja we weten allemaal dat elk lang een ander aanbod heeft wat betreft Netflix. Laten we een klein geheimpje vertellen. Wanneer je gebruik maakt van een VPN verbinding, dan heb je dus toegang tot extra content. En dan hebben we het over de content die Amerika krijgt of ook nog China. Dus die seizoenen waar je zo lang op wacht die nog uit moet komen, kan je misschien al wel kijken bij de content van Amerika. Hoef jij niet meer zo lang te wachten.

Nog een voordeel.

Het klinkt misschien raar, maar wanneer je gebruik maakt van een Nord VPN verbinding, dan kan je ook nog eens geld besparen op bijvoorbeeld vakantiekosten. Al helpt incognito zoeken naar vliegtickets je al helpt dat de prijs niet omhoog gaat wanneer je opnieuw gaat zoeken. Maar je kan dus, wanneer je gebruik maakt van een VPN verbinding, het land kiezen waar je bijvoorbeeld naar toe wilt vliegen. Zo kan dat ook nog eens schelen op de prijs die je dan op jouw vliegtickets betaald. De prijs kan namelijk goed verschillen per land, en met een VPN verbinding kan jij jouw locatie aanpassen. Zonder deze verbinding kan dat niet, dan wordt er gekeken naar het IP adres waar je gebruik van gemaakt.

Er zijn nog veel meer voordelen, maar wij vonden deze twee al behoorlijk goed waardoor jij misschien wel de keuze maakt om een VPN verbinding aan te schaffen.

Laat een antwoord achter